, Zomercursussen bij Excellent Academy

Gaat u niet op vakantie en wilt u deze zomerperiode optimaal benutten om achterstanden van uw kind weg te werken? Of wilt u dat uw kind juist voorloopt op school en ver boven de stof staat? Dankzij de zomercursus bij Excellent Academy is dit wel mogelijk!

Excellent Academy organiseert een zomercursus, waarbij uw kind tijdens de vakantie een leuke, maar vooral leerzame periode tegemoet gaat. De cursus is er zowel voor het basisonderwijs als voor het voortgezet onderwijs. De lessen worden gegeven door enthousiaste en gedreven bijlesdocenten. Zij bieden heldere uitleg op niveau, ondersteunen en motiveren de leerlingen. Zo zal, behalve de kennis, ook het enthousiasme en het zelfvertrouwen van uw kind flink worden bijgespijkerd. Precies wat uw kind nodig heeft!

Aanbod zomercursus:
• Groepen van maximaal 5 leerlingen
• Drie dagen per week les, 3 uur per dag
• Inschrijven mogelijk voor de duur van 3, 4 of 5 weken

Kosten?
De kosten van de zomercursus bedragen € 8,25/uur. Deelname aan de zomercursus is heel flexibel: de instroom is op verschillende data mogelijk. Voor meer informatie kunt u terecht bij de directie.

Aanmelden?
U kunt uw kind aanmelden door het inschrijfformulier op de website in te vullen.

Voor al uw vragen en advies kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoonnummer 070 204 2022 of via e-mail: [email protected]

Tot ziens bij Excellent Academy!