Kunt u zich even kort voorstellen?

Mijn naam is Yassir Boubkary, ik ben 30 jaar oud en werkzaam als apotheker in de eHealth industrie alsook in de openbare farmacie.

Wat is uw functie bij Excellent Academy?

Mijn rol binnen Excellent Academy is het doceren van exacte vakken (lees: wiskunde, biologie, scheikunde en natuurkunde) aan scholieren op het voortgezet onderwijs.

Hoe lang werkt u al bij Excellent Academy?

Sinds januari 2020 werk ik bij Excellent Academy. Ik haal enorm veel plezier en voldoening uit het lesgeven en ben derhalve voornemens om nog lang als docent bij Excellent Academy werkzaam te zijn.

Wat vind u heel bijzonder bij Excellent Academy?

Ik ben bij Excellent Academy gaan werken omdat ik het leuk vind om een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van de jeugd van tegenwoordig. De scholieren die wij begeleiden hebben een zeer diverse achtergrond, wat het werk leuk maakt. Verder zijn de docenten van Excellent Academy ambitieus, bevlogen en gemotiveerd, daarom is het prettig om onderdeel te zijn van het docententeam.

Wat zijn uw hobby’s?

Mijn vrije tijd spendeer ik het allerliefst aan mijn gezin, door leuke dingen te doen en zo nu en dan te reizen. Verder vind ik het leuk om mij te verdiepen in de hedendaagse gezondheidswetenschappen om zodoende up-to-date te blijven. Een leuke en spannende film kijken is ook een van mijn hobby’s.

Nevenactiviteiten:

Naast mijn werkzaamheden ben ik mentor bij het UAF voor vluchtelingenstudenten die in Nederland een medische opleiding volgen. Tevens neem ik zitting als lid in de Raad van Beroep van de KNMP (beroepsorganisatie van apothekers) en ben ik lid van de Special Interest Group: Ethiek en Filosofie in de Farmacie van de KNMP (SIG EFF).

Werkervaring:

Sedert 2016 werk ik met veel passie en trots als gediplomeerde apotheker. Ik werk als apotheker onderzoeker in de eHealth, waarbij ik mij bezig houd met het digitaliseren en automatiseren van de tweedelijns gezondheidszorg. Verder werk ik ook als apotheker in de openbare apotheek, waar ik farmaceutische patiëntenzorg verleen.

Opleiding:

Op de middelbare school heb ikzelf het VWO afgerond waarbij ik twee diploma’s heb mogen behalen: Natuur & Techniek en Natuur & Gezondheid. Na de middelbare school heb ik de bachelor alsook master Farmacie afgerond aan de Universiteit Utrecht.