, Yassir Boubkary

Even voorstellen: Yassir Boubkary

Mijn naam is Yassir Boubkary, ik ben 30 jaar oud en werkzaam als apotheker in de eHealth industrie en daarnaast ook in de openbare farmacie.

Wat is je functie bij Excellent Academy?

Mijn rol binnen Excellent Academy is het doceren van exacte vakken. Ik geef bijles in wiskunde, biologie, scheikunde en natuurkunde) aan scholieren op het voortgezet onderwijs.

Hoe lang werk je al bij Excellent Academy?

Sinds januari 2020 werk ik bij Excellent Academy. Ik haal enorm veel plezier en voldoening uit het lesgeven en ben dan ook van plan om nog lang als docent bij Excellent Academy werkzaam te zijn.

Wat vind je heel bijzonder bij Excellent Academy?

Ik ben bij Excellent Academy gaan werken omdat ik het leuk vind om een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van de jeugd van tegenwoordig. De scholieren die wij begeleiden hebben een zeer diverse achtergrond, wat het werk leuk maakt. Verder zijn de docenten van Excellent Academy ambitieus, bevlogen en gemotiveerd, daarom is het prettig om onderdeel te zijn van het docententeam.

Wat zijn je hobby’s?

Mijn vrije tijd spendeer ik het allerliefst aan mijn gezin, door leuke dingen te doen en zo nu en dan te reizen. Verder vind ik het leuk om mij te verdiepen in de hedendaagse gezondheidswetenschappen om zodoende up-to-date te blijven. Een leuke en spannende film kijken is ook een van mijn hobby’s.

Opleiding:

Op de middelbare school heb ik het VWO afgerond waarbij ik twee diploma’s heb mogen behalen: Natuur & Techniek en Natuur & Gezondheid. Na de middelbare school heb ik de bachelor en de master Farmacie afgerond aan de Universiteit Utrecht.

Nevenactiviteiten:

Naast mijn werkzaamheden ben ik mentor bij het UAF voor vluchtelingenstudenten die in Nederland een medische opleiding volgen. Tevens heb ik zitting als lid in de Raad van Beroep van de KNMP (beroepsorganisatie van apothekers) en ben ik lid van de Special Interest Group: Ethiek en Filosofie in de Farmacie van de KNMP (SIG EFF).

Werkervaring:

Sinds 2016 werk ik met veel passie en trots als gediplomeerd apotheker. Ik werk als apotheker-onderzoeker in de eHealth, waarbij ik mij bezighoud met het digitaliseren en automatiseren van de tweedelijns gezondheidszorg. Verder werk ik ook als apotheker in de openbare apotheek, waar ik farmaceutische patiëntenzorg verleen.