, Wijziging Algemene voorwaarden (juli 2023)

We willen u graag op de hoogte stellen van de update en wijziging met betrekking tot onze diensten. Per heden zijn de Algemene Voorwaarden bij Excellent Academy bijgewerkt en aangepast.

De nieuwe Algemene Voorwaarden zijn nu van kracht en zijn te allen tijde van toepassing op alle overeenkomsten tussen onze klanten en Excellent Academy. Wij raden u aan om de bijgewerkte Algemene Voorwaarden door te nemen, zodat u op de hoogte bent van de veranderingen en updates die van invloed kunnen zijn op onze samenwerking.

U kunt de meest recente versie van de Algemene Voorwaarden vinden op onze website onder de sectie ‘Algemene Voorwaarden’. Hier is de link naar de betreffende pagina: https://excellentacademy.nl/algemene-voorwaarden/

Mocht u vragen hebben over de updates of wijzigingen in de Algemene Voorwaarden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om eventuele verduidelijkingen te geven en u te helpen begrijpen hoe deze wijzigingen van invloed kunnen zijn op uw diensten bij Excellent Academy. Het is belangrijk op te merken dat uw voortdurende gebruik van onze diensten na de ingangsdatum van deze wijzigingen als uw instemming wordt beschouwd met de herziene Algemene Voorwaarden.

Wij waarderen uw voortdurende steun en vertrouwen in Excellent Academy. We streven er altijd naar om onze diensten te verbeteren en u de best mogelijke ervaring te bieden.

Dank u voor uw aandacht en tijd. We kijken ernaar uit om u nog vele succesvolle en leerzame sessies te bieden bij Excellent Academy.