Voor scholen

Talentontwikkeling

Talentontwikkeling

Ontwikkeling gaat niet vanzelf. Ook niet als een  kind een ontwikkelingsvoorsprong heeft. Iedereen die zijn of haar kennis over een specifiek onderwerp wil vergroten is een masterclass bij Excellent Academy aan te raden.

Een masterclass bij Excellent Academy is een cursus die door een professional op dat onderwerp wordt gegeven aan studenten en professionals die interesse hebben in een bepaald vakgebied. Bij Excellent Academy worden de volgende masterclasses aangeboden:

  1. Cambridge English
  2. Robotica
  3. Leiderschap en Zelfontwikkeling

Doelgroep

De cursus is er zowel voor het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs.

Aanbod cursussen:

  • Groepen van maximaal 6 leerlingen
  • Datum: in overleg met de school

 

Meer informatie?

Voor al uw vragen en advies kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer (070) 204 2022 of via een e-mail naar contact@excellentacademy.nl.

Samenwerkingspartners

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u schoolleider, afdelingsleider, docent of een andere medewerker op een basisschool of middelbare school in Nederland? Bent u benieuwd naar hoe Excellent Academy, in samenwerking met uw school, beter onderwijs voor elke leerling kan aanbieden?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het aanvragen, vormgeven en invullen van de juiste onderwijskundige interventie voor uw school.