, Subsidieregeling voor leerlingen

Middels dit schrijven willen wij u enerzijds informeren over de nieuwe subsidieregeling voor leerlingen en anderzijds u adviseren om uw kind hiervoor aan te melden bij zijn/haar school.

Om de leerachterstanden van de leerling – veroorzaakt door de coronacrisis – weg te werken, biedt de overheid dit jaar scholen voor het basis- en voortgezet onderwijs een subsidie aan t.w.v. €900,00 per leerling.

Hierbij gelden de volgende normen:

  • Het bijlesprogramma dient ten minste 30 uur aan begeleiding of ondersteuning te omvatten.
  • Per leerling is zo een 900 euro aan subsidie beschikbaar gesteld.
  • De subsidie mag worden aangevraagd voor maximaal 10 procent van de leerlingen op een reguliere school en voor maximaal 20 procent op een achterstandsschool.
  • Scholen beslissen zelf welke leerlingen de gelegenheid krijgen om aan het programma deel te nemen.

Het is daarom noodzakelijk dat u er vroeg bij bent en uw kind aanmeldt voor een mogelijk te komen bijlesprogramma. Excellent Academy biedt dit jaar een zomercursus aan, waar uw kind dan eventueel gebruik van kan maken. Dit kan uw kind heel goed gebruiken om de opgelopen achterstanden weg te werken.

Door uw school tijdig te informeren over uw interesse voor de zomerschool en bijlesprogramma van Excellent Academy, kunt u mogelijk direct in aanmerking komen voor de subsidieregeling. Uw kind kan de begeleiding eventueel ook benutten in de vorm van bijlessen in het weekend.

Wilt u weten of uw kind ook in aanmerking komt voor deze subsidieregeling, schroom dan niet om contact op te nemen met de directie van Excellent Academy. We staan u graag te woord en denken graag met u mee.

_________________________________________________________

Aanbod zomercursus

• Groepen van maximaal 6 leerlingen
• Drie dagen per week les, 3 uur per dag
• Inschrijven mogelijk voor de duur van 3, 4 of 5 weken
• Periode: 20 juli t/m 28 augustus

Kosten
De kosten van de zomercursus bedragen €12,50/uur. Deelname aan de zomercursus is heel flexibel: de instroom is op verschillende data mogelijk. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

, Subsidieregeling voor leerlingen
_________________________________________________________

We kijken er naar uit om uw kind te ondersteunen en deze moeilijke periode zo goed mogelijk te overbruggen!

Bron: https://www.aob.nl/nieuws/belangrijke-rol-leraren-bij-subsidie-voor-corona-achterstanden/

 

Zie ook: bijles Den Haaghuiswerkbegeleiding Den Haagbijles wiskunde Den Haagremedial teaching Den Haag