, Samenwerking sportvereniging Houdt Moedig Stand Haag & Excellent Academy is een voltreffer

Het nieuwe voetbalseizoen is gestart! Je kind gaat weer minstens drie keer per week naar de club om te trainen, te spelen of te fluiten. Leuk, maar ook de scholen zijn begonnen. En dat betekent weer bergen huiswerk, urenlang overhoren en stress voor de toetsweken. Je kind baalt ervan dat er te weinig tijd overblijft voor voetbal en andere leuke dingen, en jij baalt ervan dat je hem of haar dagelijks achter de broek moet aanzitten.

Dat kan anders! Bij Excellent Academy leert je kind beter te plannen en effectiever te leren, krijgt bijles als dat nodig is en wordt voorbereid op toetsen. Schoolresultaten verbeteren en er hoeven geen trainingen meer afgezegd te worden  omdat er nog huiswerk gemaakt moet worden.

De begeleiding bij Excellent Academy wordt aangepast op de wijze waarop jouw kind het beste leert. Een sportief kind dat graag veel beweegt, leert bijvoorbeeld met een Tangle in de hand. Daarnaast volgen veel kinderen de training Leer Leren. Tijdens deze training leren zij hoe ze beter en sneller kunnen leren. Bijvoorbeeld door mindmapping, handige geheugentechnieken en snellezen.

Door de inzet van goede trainers en coaches worden de resultaten beter. Dat geldt voor voetbal, maar ook voor school. Bij Excellent Academy komen leerlingen uit het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs en studenten voor persoonlijke coaching, huiswerkbegeleiding, bijlessen, examentraining, masterclasses en diverse trainingen.

Excellent Academy is de komende drie jaar trotse sponsor van sportvereniging Houdt Moedig Stand Haag (HMSH). Net als HMSH is Excellent Academy ambitieus, maatschappelijk betrokken en ook bij Excellent Academy wordt een sfeer en omgeving gecreëerd waar iedereen gemotiveerd wordt om het beste uit zichzelf te halen.