Voor scholena

Lente- en zomerscholen

Lente- en zomerscholen

Zittenblijven of overgaan is de vraag voor veel leerlingen aan het eind van het schooljaar. In samenwerking met scholen organiseren we intensieve bijscholing.

De geselecteerde leerlingen/ scholieren kunnen tijden de mei- of zomervakantie gedurende 2 tot 6 weken extra begeleiding krijgen. De lessen worden gegeven door enthousiaste en gedreven begeleiders. Zij bieden heldere uitleg op niveau en daarnaast ondersteunen en motiveren zij de leerlingen. Zo zal, behalve de kennis, ook het enthousiasme en het zelfvertrouwen van uw kind flink groeien.

Voordelen van lente- en zomerscholen

  • Eventuele opgelopen achterstanden wegwerken en beter voorbereiden voor het volgende leerjaar
  • We leren de leerlingen leren met onze eigen ‘Leren Leren’ methode en plannen
  • Veel aandacht voor de motivatie

Doelgroep

De cursus is er zowel voor het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs. Voor de basisschoolleerlingen zal focus liggen op de onderdelen begrijpend lezen, rekenen, spelling en taal. Middelbare scholieren kunnen rekenen op de ondersteuning in alle vakken en op alle niveaus (vmbo, havo, vwo).

 

Aanbod cursussen:

  • Groepen van maximaal 6 leerlingen
  • Inschrijven mogelijk voor pakketten van 30, 45 of 60 uur
  • Datum: in overleg

Samenwerkingspartners

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u schoolleider, afdelingsleider, docent of een andere medewerker op een basisschool of middelbare school in Nederland? Bent u benieuwd naar hoe Excellent Academy, in samenwerking met uw school, beter onderwijs voor elke leerling kan aanbieden?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het aanvragen, vormgeven en invullen van de juiste onderwijskundige interventie voor uw school.