Gratis bijlessen voor kinderen van de toeslagenaffaire

Bij Excellent Academy begrijpen we de uitdagingen waarmee gezinnen geconfronteerd worden als gevolg van de toeslagenaffaire. Daarom bieden we speciaal ontworpen bijlessen aan die afgestemd zijn op de individuele behoeften van elk kind.

Wij streven ernaar deze bijlessen gratis aan te bieden, in samenwerking met gemeenten en de overheid. Veel gezinnen getroffen door de toeslagenaffaire hebben recht op een educatiebudget van de overheid. Wanneer u uw kind aanmeldt bij Excellent Academy, nemen wij de volledige verantwoordelijkheid op ons om uw zaak in te dienen bij de juiste instantie. Onze expertise in het indienen van verzoeken namens ouders bespaart u veel tijd en moeite. Wij zorgen ervoor dat de aanvraag soepel verloopt, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: de ontwikkeling van uw kind.

Let wel, de mogelijkheid voor gratis bijlessen is afhankelijk van de financiering door de gemeente of overheid. Als er geen budget beschikbaar is gesteld voor uw kind, kunnen wij helaas de lessen niet gratis aanbieden. We adviseren ouders daarom om contact op te nemen met hun gemeente om de financieringsmogelijkheden te verkennen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw kind te bespreken. Samen zorgen we ervoor dat uw kind de ondersteuning krijgt die het verdient.


13 jaar

Ervaring50+

Professionals9,1 / 10

Op basis van 173 beoordelingen


, Gratis bijlessen voor kinderen van de toeslagenaffaire

Onderwijs als hoopvolle toekomst

Welkom bij Excellent Academy, waar we geloven in de kracht van onderwijs als een sleutel tot hoop en verandering. In navolging van de toeslagenaffaire hebben we besloten een positieve bijdrage te leveren aan de getroffen gemeenschap door gratis bijlessen aan te bieden aan de kinderen van de slachtoffers.

Ons doel is eenvoudig maar krachtig: het bieden van extra ondersteuning aan de jonge geesten die te maken hebben gehad met de gevolgen van de toeslagenaffaire. We willen hen helpen om hun academische potentieel volledig te benutten, zodat ze de kansen krijgen die ze verdienen.

Wat bieden wij?

Gratis bijlessen: Onze ervaren docenten staan klaar om individuele ondersteuning te bieden op verschillende vakgebieden.

Aangepaste leermaterialen: We passen ons onderwijsmateriaal aan de behoeften van elke student aan, om ervoor te zorgen dat ze optimaal kunnen leren.

Mentorschap: Naast academische ondersteuning bieden we ook mentorschap om de algehele ontwikkeling van de studenten te bevorderen.

Positieve verandering

Bij Excellent Academy willen we niet alleen onderwijs bieden, maar ook een gemeenschap opbouwen die samenwerkt om positieve verandering teweeg te brengen. We staan klaar om u te ondersteunen en uw kind(eren) te verwelkomen in onze schoolgemeenschap. Laten we samen een verschil maken en deze kinderen de ondersteuning geven die ze verdienen. Onderwijs is een krachtig hulpmiddel om levens te veranderen, en bij Excellent Academy geloven we in de kracht van gemeenschap en onderwijs als bronnen van hoop en herstel.

Stappen 

Aanmelden: Ouders of verzorgers van de getroffen kinderen kunnen zich aanmelden via ons online formulier.

Kennismakingsgesprek: We zullen een kennismakingsgesprek plannen om de specifieke behoeften van elke student te begrijpen.

Bijlessen starten: Zodra we de behoeften begrijpen, beginnen we met het aanbieden van gepersonaliseerde bijlessen.

, Gratis bijlessen voor kinderen van de toeslagenaffaire

Wat deskundigen zeggen

”De kracht van Excellent Academy is de persoonlijke aandacht voor uw kind en de goede terugkoppeling over de vorderingen aan de ouders. Zowel kind als ouders zijn hiermee steeds optimaal geïnformeerd over de stand van zaken.”
Gerard Brasjen
Gerard Brasjen Voormalig Sectordirecteur Onderwijs, SCOH
”De persoonlijke benadering van uw kind staat centraal. Gedegen analyse van de vraag/achterstanden het samen ontwikkelen van een oplossing waarin persoonlijke aandacht en maatwerk voorop staat. Natuurlijk ondersteunt met alle mogelijke vormen van leermiddelen en digitale ondersteuning. State of the art. Innovatief.”
Drs. Bert Lamot
Drs. Bert Lamot Interim manager
“Ze staan voor je klaar om je verder te kunnen helpen en mee te denken. Zodoende hebben we via Excellent Academy kundige onderwijsassistenten in kunnen zetten op onze school. We zijn zeer tevreden hoe ze werken en rekening houden met de wensen van de school. ‘Denken in mogelijkheden’ en ‘hart voor het onderwijs’ zou een goede beschrijving zijn voor de organisatie.”
Sirvan Kopar
Sirvan Kopar directeur OBS Archipel
De Academy biedt inhoudelijk ondersteuning op vele terreinen. De op kwaliteit geselecteerde docenten geven met veel geduld de antwoorden op de vragen van de leerling. Voor zowel het uitleggen van stof als het trainen van vaardigheden biedt de Excellent Academy veel mogelijkheden.

Zo moet onderwijs zijn: duaal d.w.z.  binnen en buiten het schoolgebouw werken aan de verdere ontplooiing van ieder kind op zijn of haar eigen niveau!

Hans Stam MeD
Hans Stam MeD schoolleider

Bekend van:

, Gratis bijlessen voor kinderen van de toeslagenaffaire      , Gratis bijlessen voor kinderen van de toeslagenaffaire

Waarom Excellent Academy?

Gratis intakegesprek

We bespreken de wensen, doelen en mogelijkheden van uw kind, waarna een plan van aanpak wordt gemaakt.

Twee proeflessen

Niet tevreden na twee lessen? Dan kunt u zonder enige kosten uw kind afmelden bij ons. In dat geval zijn de proeflessen gratis.

Lesoverzichten

Na ieder lesbezoek van uw kind, ontvangt u een lesoverzicht met informatie over de behandelde lesstof.

Kleine klassen

Onze klassen bestaan uit maximaal zes leerlingen. Zo krijgt uw kind veel aandacht en persoonlijke begeleiding.

Jonge professionals

Leerlingen voelen zich meer op hun gemak door het kleine leeftijdsverschil tussen de leerkrachten en de leerlingen.

Motivatierondes

De meeste jongeren kunnen een stukje motivatie goed gebruiken om zich beter te richten op hun schoolvakken.

Aanvullend materiaal

Wij zorgen voor aanvullend lesmateriaal, indien blijkt dat de schoolboeken niet voldoende uitleg geven.

Vrije inloopuren

Uw kind kan voor elke vraag langskomen. Wij hebben continu een begeleider die uw kind verder kan helpen.

Geen jaarcontract

U kunt de diensten bij Excellent Academy altijd opzeggen, met behoud van de opzegtermijn.

Samenwerkingspartners


GRATIS ADVIESGESPREK

Plan een adviesgesprek in met één van onze onderwijsexperts en bespreek de mogelijkheden voor uw kind. U krijgt advies op maat.

Het adviesgesprek is geheel kosteloos en u bent nergens aan verbonden.

Afspraak inplannen