, Excellent Academy maakt leren leuker!

Wij maken leren leuker en effectiever

Loopt je kind vast in het plannen van huiswerk of het leren voor toetsen? De oplossing is Excellent Academy. Het huiswerkbegeleidingsinstituut is in Den Haag gevestigd en heeft meer dan 12 jaar ervaring. U kunt hier terecht voor intensieve huiswerkbegeleiding, bijlessen, privélessen en examentraining. “Wij maken leren leuker en effectiever”, vertelt directeur Strategie en Externe betrekkingen Sahin Yildirim.

Excellent Academy biedt een breed pakket aan studiebegeleidingsdiensten voor de basisschool en middelbare scholen. Daarbij staat persoonlijke aandacht altijd centraal. “De match tussen leerling en bijlesdocent vinden we heel belangrijk. Daarom nemen we de tijd om te luisteren naar persoonlijke wensen van de ouders. Vervolgens wordt een leerling bij ons getoetst. Aan de hand van de uitslagen en zijn/haar laatste rapport wordt het kind gekoppeld aan de bijlesdocent die de leerling het best kan helpen. Onze docenten helpen de leerlingen in kleine groepen. Zo bestaan de klassen uit maximaal vier of acht leerlingen (afhankelijk van de groep). Naast de schoolboeken gebruiken wij de bijlesboeken en toetstrainers van Excellentacademy, dat zorgvuldig opgesteld is.”

‘Wij vinden het heel erg belangrijk dat ze zich thuis voelen’

Excellent Academy krijgt kinderen in alle soorten en maten binnen. “Echt van alles, en van alle leerniveaus”, vertelt Sahin Yildirim. “Kinderen met praktijkniveau tot vwo. Maar ook kinderen zonder discipline en die gewoon een extra duwtje in de rug nodig hebben. Tijdens de trainingen leren kinderen bijvoorbeeld hoe ze slimmer en sneller kunnen leren. Zo gaan zij aan de slag met mindmappen, snellezen en leren ze efficiënter plannen. “Hierdoor behalen ze betere resultaten en wordt het leren leuker.”

Bij Excellent Academy krijgen kinderen begeleiding in een fijne, vertrouwde sfeer. “Wij vinden het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen. Ze zijn zeven dagen per week welkom; ook in het weekend en doordeweeks zelfs tot acht uur ’s avonds.”