, Excellent Academy gaat overstappen naar virtuele lessen

In navolging van de nieuwe maatregelen rondom het indammen van het coronavirus passen wij onze begeleiding bij Excellent Academy verder aan. Wij gaan vanaf 28 maart gebruik maken van virtuele lessen. 

Virtuele lessen

Excellent Academy vind het belangrijk dat ieder kind ook in deze tijden zichzelf blijft ontwikkelen en aan de leerdoelen kan werken. Daarom hebben wij de afgelopen dagen met meesters en juffen druk gewerkt aan een virtuele lessen (ook wel online classroom genoemd).

Met de huidige technieken zoals die van Zoom is het mogelijk om daar waar leerkrachten voor de klas staan (thuis of werkplek) heel praktisch via hun laptop of ander device de leerlingen bijstaan tijdens een live online les. Van kleine (4 leerlingen) tot grote (8 leerlingen) groepen, ja zelfs in sub groepen online via de break-out room optie.

Verder verandert er niets aan de huidige rooster van de leerlingen. Ongeveer een uur voor de aanvang van de les ontvangen de leerlingen een persoonlijke link waarmee ze direct kunnen deelnemen aan de les.