Kunt u zich even kort voorstellen?

Ali Kösedag, 29 jaar. In dagelijkse leven houd ik mij bezig met werkzaamheden voor de lokale overheid. Ik heb een juridische achtergrond en ben sterk in talen, geschiedenis en maatschappijleer. Getrouwd en vader van een zoon.

Wat is uw functie bij Excellent Academy?

Ik ben PO docent voor groep 7 en 8 (taal), heb twee privé leerlingen en heb een VO-klas onder mijn hoede met veelal eindexamenkandidaten. Mijn kennismaking met Excellent ging via een andere docent. Sinds november 2019 ben ik met heel veel plezier betrokken bij Excellent.

Hoe lang werkt u al bij Excellent Academy?

Ik werk nu inmiddels bijna meer dan 2 jaar voor Excellent Academy. Een van mijn drijfveren was en is nog steeds om kinderen te helpen om hun eigen dromen en ambities te formuleren en te realiseren. Zolang ik plezier heb in wat ik doe, hoop ik nog lang onderdeel te mogen zijn van de Excellent-familie.

Wat vind u heel bijzonder bij Excellent Academy? 

Laagdrempeligheid, toegankelijkheid en kwaliteit zijn drie begrippen waarmee ik Excellent Academy kan en wil duiden. Zowel docententeam, directieteam als ondersteunend personeel bestaan uit diverse vakmensen die hun werk met passie en een glimlach doen. Dit straalt ook af op de leerlingen.

Wat zijn uw hobby’s?

In mijn vrije tijd reis, wandel en lees ik graag. Met name lezen zorgt ervoor dat ik mijn horizon kan verbreden en nieuwe dingen kan ontdekken. Mijn leerlingen, van groep 7 tot aan 6 VWO, krijgen dan ook regelmatig van mij te horen dat zij vaker moeten lezen!

Nevenactiviteiten:

Werkervaring:

Ambtenaar binnen de lokale overheid

Opleiding:

Masterdiploma rechten aan de Universiteiten Leiden.