, Ali Kose

Even voorstellen: Ali Kösedag

Mijn naam is Ali Kösedag en ik ben 29 jaar. In het dagelijks leven houd ik mij bezig met werkzaamheden voor de lokale overheid. Ik heb een juridische achtergrond en ben sterk in talen, geschiedenis en maatschappijleer. Ik ben getrouwd en vader van een zoon.

Wat is je functie bij Excellent Academy?

Ik ben docent voor groep 7 en 8 (taal), heb twee privé leerlingen en heb een voortgezet onderwijs klas onder mijn hoede met veelal eindexamenkandidaten. Mijn kennismaking met Excellent Academy ging via een andere docent. Ik ben met heel veel plezier betrokken bij deze organisatie.

Hoe lang werkt u al bij Excellent Academy?

Ik werk sinds november 2019 voor Excellent Academy. Eén van mijn drijfveren was en is nog steeds om kinderen te helpen om hun eigen dromen en ambities te formuleren en te realiseren. Zolang ik plezier heb in wat ik doe, hoop ik nog lang onderdeel te mogen zijn van de Excellent-familie.

Wat vind je heel bijzonder bij Excellent Academy?

Laagdrempeligheid, toegankelijkheid en kwaliteit zijn drie begrippen waarmee ik Excellent Academy kan en wil duiden. Zowel docententeam, directieteam als ondersteunend personeel bestaan uit diverse vakmensen die hun werk met passie en een glimlach doen. Dit straalt ook af op de leerlingen.

Wat zijn je hobby’s?

In mijn vrije tijd reis, wandel en lees ik graag. Met name lezen zorgt ervoor dat ik mijn horizon kan verbreden en nieuwe dingen kan ontdekken. Mijn leerlingen, van groep 7 tot aan 6 VWO, krijgen dan ook regelmatig van mij te horen dat zij vaker moeten lezen.

Opleiding:

Masterdiploma rechten aan de Universiteiten Leiden.

Werkervaring:

Ik werk als ambtenaar bij de lokale overheid.